Ny direktør skifter Superligaen ud med EPS

EPS-virksomheden Sundolitt skal have ny direktør. Carsten Hoeck har efter seks år posten valgt at søge nye udfordringer. Hans afløser bliver Karsten Knudsen, der kommer fra en stilling som salgschef i fodboldklubben Viborg FF og har mange års erfaring fra byggebranchen. 

Del:

Fra 1. december er Karsten Knudsen ny mand i direktørstolen i den store danske EPS-virksomhed Sundolitt as.

– Karsten Knudsen er et kendt ansigt i byggematerialebranchen. Karsten har en lang karriere inden for generel ledelse, salg og markedsføring i selskaber som Saint-Gobain Weber, Optiroc, Maxit og Gyproc bag sig, siger Sundolitts bestyrelsesformand Karl Johan Sunde i en kommentar til ansættelsen på virksomhedens hjemmeside.

I sit seneste job har Karsten Knudsen arbejdet som salgschef i Superliga-klubben Viborg FF:

– Det har været et godt job på en fantastisk arbejdsplads. Og det har været både sjovt og spændende at være en del af Viborg FF i en periode, hvor tingene har gået stærkt, fordi klubben har oplevet fremgang både sportsligt og økonomisk. Men jeg har fået et tilbud, som man kun får én gang i livet, og som jeg ikke har kunnet sige nej til, siger Karsten Knudsen til Viborg FF’s hjemmeside.

Tidligere direktør til ny branche

Sundolitts hidtidige direktør Carsten Hoeck har efter seks år på posten valgt at søge nye udfordringer. Han har fået tilbudt ”en interessant stilling i en ny branche,” skriver Sundolitt på sin hjemmeside. Bestyrelsesformand Karl Johan Sunde sætter stor pris på Carsten Hoecks indsats for Sundolitt:

– Carsten Hoeck tiltrådte som administrerende direktør i Sundolitt as i august 2007 og har igennem seks år været en meget positiv kraft og vigtig bidragsyder til selskabets gode udvikling. Jeg takker Carsten Hoeck for hans indsats og gode resultater og byder Karsten Knudsen velkommen i Sundolitt og begge to ønskes held og lykke med de nye udfordringer,

Selvom Carsten Hoeck fratræder sin stilling, vil han fortsat spille en rolle i Sundolitt as. Han har nemlig sagt ja til at indtræde i bestyrelsen i Sundolitt as.

Carsten Hoeck har også fungeret som formand for Plastindustriens EPS-Sektion. Sektionen skal derfor finde ny formand.