EPS-geofoam

EPS-geofoam anvendes som fyld, når der bygges veje, togbaner – sågar Formel1 baner.

Del:

EPS-geofoam anvendes i geotekniske løsninger som letvægtsfyld. Eksempelvis til konstruktioner på blødt underlag, til stabilisering af hældninger og i tilbageholdelsesvægge eller anlægsophæng. Derudover kan det anvendes som isolering og fundamentisolering af veje og togbaner. EPS-geofoam gør det muligt for ingeniører, arkitekter og bygherrer at designe for vigtige geosyntetiske funktioner og vælge den bedste kombination af produkter til opnåelse af projektmål.

Anvendelsesmuligheder

EPS-geofoam er ikke så udbredt i Danmark, men det anvendes i mange andre lande til bl.a.

Geotekniske ingeniører har vidst at ​​letvægtsfyld kan anvendes til at reducere belastningsgraden på veje. Traditionelle letvægtsmaterialer vejer ofte mere, hvilket gør opførelsen dyrere. EPS-geofoam gør det muligt for ingeniører, arkitekter, bygherrer og andre branchefolk at designe efter funktion, det vil sige at fokusere på de vigtigste geosyntetiske funktioner, de leder efter i et bestemt projekt, og vælg derefter den bedste kombination af produkter for at nå de mest kostbare mål effektivt.

EPS-geofoam giver flere unikke funktioner, der ikke er tilgængelige med andre typer geosyntetiske materialer. Denne multifunktionalitet erstatter behovet for mange forskellige produkter for at opnå de ønskede resultater, hvilket gør EPS-geofoam meget omkostningseffektivt. EPS-geofoam markedsføres under forskellige varemærkenavne.

Hvis du vil vide mere om EPS-geofoam kan du se en række videoer, som viser hvordan det anvendes i andre lande her.