To film om EPS-isolering

EPS-branchen har udarbejdet to film som viser de mange muligheder og fordele ved EPS-isolering. Se dem her.

Del:

EPS kendes ofte under varemĂŚrkenavne som Flamingo, Sundolitt og Jackopor. Det kan anvendes til isolering af hele klimaskĂŚrmen. Men i Danmark anvendes det primĂŚrt til terrĂŚndĂŚk og tagisolering.

– “I EPS-branchen er vi optaget af at knuse myter,” fortĂŚller Chresten Heide-Anderson, projektchef i EPS-branchen, og fortsĂŚtter; “derfor har vi lavet to film, som viser, at EPS kan bruges til meget mere og faktisk kan isolere hele klimaskĂŚrmen.”

Han uddyber: “I resten af Norden – og hele EU – anvendes EPS ofte i langt større omfang i byggeriet, hvilket har en rĂŚkke positive fordele. Dem vil vi gerne bidrage til, at dansk byggeri i større grad bliver opmĂŚrksomme pĂĽ.”

EPS er høj isoleringsevne til god pris

EPS-isolerings bestür af 98% stillestüende luft, som gør materialet velegnet til at holde kulden ude og dermed sikre, at varmen bliver inde i boligen. EPS har typisk en højere isoleringsevne end tilsvarende materialer, og til en lavere pris. Det giver mulighed for tyndere vÌgge, som sikrer flere kvadratmeter bolig og en bedre totaløkonomi i byggeriet.

Det er en rĂŚkke fordele ved EPS-isolering, bl.a.:

  • Høj trykstyrke – TĂĽler et højt tryk fra andre bygningsdele
  • Fugtafvisende – Kan placeres direkte pĂĽ et fast sandlag
  • Lav vĂŚgt – Fordel under transporten og det mindsker risikoen for løfte- og slidskader
  • Ingen støvgener – ingen behov for ĂĽndedrĂŚtsvĂŚrn eller anden beskyttelse
  • EPS er 100% genanvendeligt

Det er derfor vi siger, at EPS er intelligent brug af luft.

Se filmene nedenfor: