To film om EPS-isolering

EPS-branchen har udarbejdet to film som viser de mange muligheder og fordele ved EPS-isolering. Se dem her.

Del:

EPS kendes ofte under varemærkenavne som Flamingo, Sundolitt og Jackopor. Det kan anvendes til isolering af hele klimaskærmen. Men i Danmark anvendes det primært til terrændæk og tagisolering.

– “I EPS-branchen er vi optaget af at knuse myter,” fortæller Chresten Heide-Anderson, projektchef i EPS-branchen, og fortsætter; “derfor har vi lavet to film, som viser, at EPS kan bruges til meget mere og faktisk kan isolere hele klimaskærmen.”

Han uddyber: “I resten af Norden – og hele EU – anvendes EPS ofte i langt større omfang i byggeriet, hvilket har en række positive fordele. Dem vil vi gerne bidrage til, at dansk byggeri i større grad bliver opmærksomme pĂĄ.”

EPS er høj isoleringsevne til god pris

EPS-isolerings består af 98% stillestående luft, som gør materialet velegnet til at holde kulden ude og dermed sikre, at varmen bliver inde i boligen. EPS har typisk en højere isoleringsevne end tilsvarende materialer, og til en lavere pris. Det giver mulighed for tyndere vægge, som sikrer flere kvadratmeter bolig og en bedre totaløkonomi i byggeriet.

Det er en række fordele ved EPS-isolering, bl.a.:

  • Høj trykstyrke – TĂĄler et højt tryk fra andre bygningsdele
  • Fugtafvisende – Kan placeres direkte pĂĄ et fast sandlag
  • Lav vægt – Fordel under transporten og det mindsker risikoen for løfte- og slidskader
  • Ingen støvgener – ingen behov for ĂĄndedrætsværn eller anden beskyttelse
  • EPS er 100% genanvendeligt

Det er derfor vi siger, at EPS er intelligent brug af luft.

Se filmene nedenfor: