EPS-branchens 40 års jubilæumsmagasin

Vi fylder 40 år – og i den forbindelse har EPS-branchen udgivet et jubilæumsmagasin, som fortæller mere om vores materiale og dets mange muligheder for anvendelse.

Del:

Nu er det her!

EPS-branchen har i forbindelse med sit 40 års jubilæum udgivet et magasin om EPS.

Magasinet indeholder artikler om EPS i byggeriet, som emballage og om genanvendelse af EPS. Det er udarbejdet af to eksterne journalister ud fra et armslængdeprincip. Branchen har været med til at identificere forskellige historier og temaer, som kunne være interessante, herefter har journalisterne talt med kilder og skrevet spændende artikler.

Det er kun lederen, som vi har bestemt over. Det er blevet til et supergodt magason, som netop er sendt i trykken. Det udkommer d. 1. juni – og alle modtagere af EPS-branchens nyhedsbrev modtager link til magasinet direkte i deres indbakke, når magasinet er udgivet.

Du kan downloade magasinet nedenfor.

Hvis du løbende vil have flere nyheder om EPS, så kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

Tryk på billedet for at åbne magasinet.