EPS-branchens projektchef

Chresten Heide-Anderson, projektchef i EPS-branchen

Chresten Heide-Anderson er projektchef i EPS-branchen. Han er EPS-branchens talsmand over for myndigheder, presse og andre interessenter.

Del:

Chresten Heide-Anderson arbejder for at øge kendskabet til EPS, også kendt som Flamingo, i den cirkulære økonomi, herunder øget genanvendelse, reduceret madspild, emballage og byggeri. Det gør han gennem ekstern kommunikation, dialog med relevante interessenter og politisk interessevaretagelse.

Chresten Heide-Anderson har derudover ansvaret for en række af EPS-branchens aktiviteter, herunder hjemmesider og arrangementer.  Desuden er han den primære kontaktperson for EPS-branchens samarbejde med de nordiske og andre europæiske EPS-brancheforeninger – herunder vores europæiske brancheorganisation, EUMEPS. Han sidder bl.a. med i det europæiske arbejde vedr. EPS i den cirkulære økonomi.

Chresten Heide-Anderson har arbejdet for EPS-branchen siden 2018. Før det har han bl.a. været ansat i forskellige branche- og interesseorganisationer og som Public Affairs Manager i en større dansk virksomhed. I flere af disse roller har han været talsmand for de respektive organisationer. I vores presserum kan der downloades billeder af Chresten Heide-Anderson.

Han er uddannet Cand. Scient. Pol fra Københavns Universitet, hvor han bl.a. studerede miljøpolitik og bæredygtig udvikling som led i et udvekslingsophold på University of Limerick i Irland. Han har derudover en Master of Business Administration (MBA) fra Syddansk Universitet.

Tlf.: +45 2092 7654
Mail: cha@eps-airpop.dk
LinkedIn: Connect på LinkedIn