Jackon kåret som “Årets Leverandør”

Del:

Jackon har gjort sig fortjent til prisen som ”Årets Leverandør” blandt mere end 500 leverandører.

Baggrunden for udnævnelsen er, at virksomheden er blandt de leverandører, der gør mest for at hjælpe byggecentrene med at gøre det nemt at sælge deres produkter.

Det skriver Building Supply idag.

– Vi synes, at Jackon var en oplagt vinder, fordi Jackon gør en kæmpe indsats. Eksempelvis ved altid at sikre at deres produktinformationer er opdaterede og tilgængelige for medarbejderne i vores forretninger, men også ved at være en god repræsentant for branchen. Her tænker jeg særligt på deres tilstedeværelse på BYGGERI-messerne, hvor de år efter år deltager med utrolig gennemførte stande,siger Poul Erik Grønfeldt, der er formand for Danske Byggecentre. “