Vi lancerer #FaktaomEPS

I EPS-branchen oplever vi mange myter om EPS (ekspanderet polystyren). Der bliver formidlet en masse oplysninger, som desværre ikke er baseret på fakta, men istedet er baseret på misforståelser eller sammenblanding af materialer, hvor EPS tillægges egenskaber, som hidrører andre materialer.

Del:

Med #FaktaomEPS søger vi at korrigere de oplysninger, som vi møder på vores vej – hvad enten på internettet, i dialogen på sociale medier – eller i møde med det omkringliggende samfund. En del af misforståelsen beror ofte på, at nogen tror, at al skumplast er lavet af EPS. Det ikke korrekt.

På #FaktaomEPS deler vi også dokumenteret viden med relevans for beslutningstagere vedr. EPS. Det kan være viden specifikt om EPS. Det kan også være relevante undersøgelser, som handler mere generelt om plast, men som har direkte relevans for debatten om EPS. 

#FaktaomEPS-indlæg tager udgangspunkt i en infografik og understøtter denne med dokumentation herfor.

Samtidig lancerer vi også #PSFOAMFACTS. Det betyder, at en række af vores faktasider også vil indeholde en engelsk tekst.

På siden Sammenfatning vedr. EPS kan man læse overordnet om EPS, herunder diverse fakta. Siden opdateres løbende som nye #FaktaomEPS udgives.