Der sker noget på genanvendelsesfronten – endnu et anlæg på vej.

Logo Styrenics Circular Solutions

Agilyx, INEOS og Trinseo har annonceret planer om etablering af en ny fabrik til genanvendelse af polystyren godkendt til fødevarekontakt til ny polystyren godkendt til fødevarekontakt.

Del:

EPS er som bekendt ekspanderet polystyren, og dermed vil EPS også kunne genanvendes til fødevarekontakt på den nye fabrik.

“Det er en spændende tid med fremskridt inden for genanvendelse af plast, hvor vi kan gøre en forskel med lanceringen af en fabrik, som både kan forøge omfanget af genanvendelse af polystyren [og dermed EPS, red] i Europa, og samtidig lukke loopet inden for genanvendelse af polystyren, da det her bliver muligt at genanvende til ny PS godkendt til fødevarekontakt,” udtaler Rob Slangen, Plastic & Feedstocks Technology Leader hos Trinseo og medlem af SCS Technology Working Group. Han uddybeder: “Som sådan er vi godt rustet til at blive en vigtig bidragsyder, hvis vi i EU skal nå Kommissionens mål for genanvendelse af plast.”

Læs hele pressemeddelelsen her.