Medieomtale af EPS i august

I august måned er der omtale af udvikling blandt EPS-branchens medlemmer.

Del:

8. august skrev Idag, at BEWISynbra Circular er flyttet ind på EPS-recycles fabrik efter de overtog dele af virksomheden.

I artiklen udtaler Karl Erik Olesen, adm. direktør; “Jeg er meget glad for at opkøbet, som gør det muligt for os at udvikle vores genanvendelsesaktiviteter. Vores aktiviteter løser et affaldsproblem, hvor vi indsamler flamingokasser fra fiskeindustrien, som komprimeres og knuses til plastikgranulat, hvorved EPS’en anvendes i nye plastik og EPS-produkter.

Læs mere her.

31. august skrev Byggetidende.dk: Sundolitt sætter omsætningsrekord på Grøn Standard

Sundolitt oplever en markant stigning på 17,9 % i salget af de bæredygtige fundamenter Grøn Standard. Elementerne vinder især terræn i boligbyggeriet og hos entreprenørerne er produktet blevet populært på grund af dets nemme håndterbarhed.” skriver mediet bl.a. Læs hele hele artiklen hos Byggetidende.dk