Medieomtale i august

August bød på en række omtaler af genanvendelse af EPS samt af EPS-branchens tilstedeværelse ved det europæiske folkemøde.

Del:

26. august skrev Plastforum; “EPS-Branchen træder op på den politiske scene, når Mariager er knudepunkt for hele Europa i en forlænget weekend

Plastbranchen er også repræsenteret, og i går lagde én af vores egne aktører ud med en debat om “How to shape EU Policies”, da EPS-Branchens projektchef Chresten Heide-Anderson deltog i debatten i kraft af sin rolle som bestyrelsesmedlem i EUMEPS. Med i debatten var også Daniela Vancic (ECI, Ambassador) Pia Ahrenkilde (DG, Communications) og Emilia Valbum (EU Affairs, 3M).

 

18. august skrev Børsen; “I Fredericia vil byggeriets top gøre op med betons dårlige ry: “Det ligner lidt en lerklinet hytte fra Kenya”

Andre elementer i huset er lavet af genbrugt beton som de indendørs fliser. Genbrugt knust flamingo i isoleringen hakker også to tredjedele af klimabelastningen. Og sådan er greb på greb løbende blevet hæftet på huset.