Medieomtale i oktober

Oktober måneds presse omfatter bl.a. omtaler af, at EPS-branchens projektchef har fået plads i bestyrelsen hos Scandinavian Packaging Association.

Del:

31. oktober skrev BygTek: “Energikrise sætter skub i bæredygtigt byggeri”

Interview med Stark om bæredygtighed i byggeriet, her skrives bl.a. “Tidligere i år lancerede byggecenterkæden en mindre miljøbelastende udgave af såkaldt EPS-isolering, også kendt som flamingo. Da isoleringen er fremstillet af 100 % genanvendt materiale som bl.a. fraskær og brugte fiskekasser, reducerer det CO2-udledningen i produktionen med 56 %.

Bæredygtighed som branding
Genanvendt flamingo er blot ét eksempel på, at de gode løsninger allerede findes – og stadig flere håndværkere bliver opmærksomme på det. ”

21. oktober skrev DagensByggeri.dk: “Bewi køber Jackon og bliver Danmarks største producent af flamingo”

Norske Bewi køber alle isolerings- og emballageaktiver i Jackon Holding med i alt 935 medarbejdere. Dermed overtages også Jackon Danmark.

16. oktober skrev PlastForum.dk: “EPS-projektchef får plads i Scandinavian Packaging Association”

EPS-branchens projektchef, Chresten Heide-Anderson, er udpeget til bestyrelsen for Scandinavian Packaging Association (SPA).

SPA består af repræsentanter for den skandinaviske emballagebranche og er organisationen bag den nordiske konkurrence ScanStar, hvor studerende med idéer til innovative emballageløsninger konkurrerer om adgangen til den globale emballagekonkurrence, WorldStar.

– Bæredygtighed er blevet et nøgleord, når det kommer til valg af emballage. Derfor har vi fra EPS-branchens side valgt at engagere os mere i den skandinaviske emballagedebat, hvor vi ønsker at bidrage til en høj faglighed, når det kommer til materialevalg i emballageløsninger, siger Chresten Heide-Anderson.

13. oktober skrev AltomTeknik.dk: “Skandinavisk toppost til EPS-branchens projektchef, der er udpeget til bestyrelsen for Scandinavian Packaging Association”

EPS-branchens projektchef, Chresten Heide-Anderson, er blev udpeget til Scandinavian Packaging Associations (SPA) bestyrelse, som består af repræsentanter for den skandinaviske emballagebranche. SPA er organisationen bag den nordiske konkurrence ScanStar.