Få jubilæumsskriftet direkte i din postkasse

EPS-branchen har 40 år jubilæum. I den forbindelse har vi fået eksterne journalister til at lave et jubilæumsskrift. Det udkommer 1. juni. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev få du det tilsendt direkte i din indbakke.

Del:

EPS-branchen udgiver i forbindelse med sit 40 års jubilæum et magasin om EPS.

Magasinet indeholder artikler om EPS i byggeriet, som emballage og om genanvendelse af EPS. Det er udarbejdet af to eksterne journalister ud fra et armslængdeprincip. Branchen har været med til at identificere forskellige historier og temaer, som kunne være interessante, herefter har journalisterne talt med kilder og skrevet spændende artikler.

Det er kun lederen, som vi har bestemt over. Det er blevet til et supergodt magason, som netop er sendt i trykken. Det udkommer d. 1. juni – og alle modtagere af EPS-branchens nyhedsbrev modtager link til magasinet direkte i deres indbakke, når magasinet er udgivet.

Nedenfor kan du se, hvad du kan se frem til.