Ny hjemmeside om 98 % luft og kun 2% plast!

Del:

EPS branchen i Danmark præsenterer ny hjemmeside med masser af faktuelle og praktiske oplysninger om ekspanderet polystyren – det ultralette skumplastmateriale, som vi alle kender fra vores hverdag. Blandt andet som stød- og temperatursikre emballager og cykelhjelme, men også som et yderst effektivt isoleringsmateriale i vore boliger!

– Vi ønsker med branchens nye fælles hjemmeside at komme rundt om alle de helt særlige egenskaber og anvendelsesmuligheder, der er ved et materiale, som består af hele 98% luft og kun 2% plast, fortæller Henrik Vasylyeva, formand for EPS-Sektionen under Plastindustrien.

Også de miljømæssige effekter af produktion og anvendelse af EPS bliver belyst. Det gælder hele turen fra vugge til grav – blandt andet det minimale råstofforbrug, produktionsprocessens relativt skånsomme miljøaftryk, energibesparelserne ved isolering af bygninger, færre transportskader og genanvendelse af det brugte EPS.

Henrik Vasylyeva håber også, at hjemmesiden kan tjene som inspiration for folk med gode idéer til udvikling af nye produkter, hvor man kan udnytte EPS-materialets unikke kombination af egenskaber:

– Vores virksomheder står klar til at gå i dialog med alle, der har gode idéer til, hvordan vi i fællesskab kan bidrage til at gøre smart og intelligent udnyttelsen af 98% luft endnu bedre!

EPS Danmark drives i fællesskab af de danske virksomheder, der producerer og markedsfører EPS produkter og samtidig er medlemmer af EPS-Sektionen – en branchegruppe under Plastindustrien i Danmark.