Fat i flamingoen: Nu skal ny Højby-hal isoleres

Højbyhallen isoleres med EPS

“Bjerge af kridhvide, isolerende polystyren-plader, i daglig tale flamingo, tårner sig op på byggepladsen for Borren – Højby Idræts- og Kulturcenter, hvor der trods forårs-nattefrost er fuld gang i forberedelserne til gulvstøbning.” Det skriver SN.dk i dag.

Del:

Hos SN.dk kan man læse om isolering af Borren – Højby Idræts- og Kulturcenter.

SN.dk skriver bl.a. “I området med selve sportshallen, der fremover vil få det historiske navn »Arenaen«, er der planeret et lag grus. Ovenpå anbringes de hvide polystyren-plader som et isolerende lag, der også, sammen med grus-laget, virker kapillærbrydende, det vil sige forhindrer opstigende fugt. Herefter skal der lægges et net af sammenbundne armeringsjern, der sammen med gulvvarmeslanger indstøbes i betongulvet.”