Fransk konsortie vil genanvende EPS

Del:

“A consortium of leading French companies have joined forces to drive the French government’s circular economy roadmap forward, with the aim to create a “polystyrene recycling channel” in the country by 2020.” Det skrev Plastic News Europe forleden.

Der er tale om en række større franske virksomheder, som går sammen – herunder energivirksomheden Total og isoleringsproducenten Saint-Gobain. Projektet vil indsamle EPS fra forbrugerne og sikre, at de ca. 110.000 tons polystyrene emballage, som kommer ud på det franske marked, bliver genanvendt. Det er ikke helt klart, hvor stor en del af dette, som er EPS.

Projektet omfatter dog også EPS fra byggeriet, hvor “Saint-Gobain subsidiary Placoplatre will be working on the collection and recycling of expanded polystyrene (EPS).”

Det bliver spændende at følge.