EPS-sektion ansætter projektchef – og skifter navn til EPS-branchen

Chresten Heide-Anderson, projektchef i EPS-branchen
Del:

EPS-sektionen har ansat projektchef, der blandt andet skal arbejde mod mere positiv omtale af ekspanderet polystyren. Det fortæller Plastforum. Projektchefen hedder Chresten Heide-Anderson, og han skal være med til at fortælle de gode historier om EPS.

“Formand for EPS-sektionen, Henrik Peder Vasylyeva, har sammen med resten bestyrelsen en klar strategi med ansættelsen. Han erkender nemlig, at EPS-medlemmerne slet ikke er gode nok til at fremhæve EPS’ fortræffeligheder.

– Vi har som branche i årtier haft en alt for defensiv tilgang til branding og presse. Vi skal være langt bedre til at fortælle alle de gode historier om EPS, som det moderne plast- og isoleringsmateriale, det er, forklarer Henrik Peder Vasylyeva.

Bestyrelsen vil væk fra skrækhistorierne og ud i verden med de mange positive fortællinger om det store genanvendelsespotentiale: At EPS faktisk er 100 procent recirkulærbart.” Det skriver skriver Plastforum, resten af artiklen kan læses her.

Skrifter samtidig navn til EPS-branchen

I forbindelse med den nye strategi har EPS-sektionen også skriftet navn til EPS-branchen. Det skyldes, at sektionen fremover vil samle en større del af værdikæden, således at genanvendelsesvirksomheder, maskinproductenter, m.fl. som har en tæt tilknytning til EPS-branchen fremover kan være medlem i sektionen.

På den måde sikrer EPS-branchen, at der er adgang til bred indsigt i virksomhedernes udfordringer – og hvilke løsninger de kan bidrage til.