BEWISynbra Danmark fejrer fabriksåbning med event om cirkulær økonomi

Del:

“Hos BEWISynbra Danmark fejrede man d. 22. november åbningen af en ny fabrik i Hobro med et større arrangement, som bød på rundvisning på fabrikken og flere forskellige foredrag om bl.a. emballage, og ikke mindst EPS’ens rolle i den cirkulære økonomi.” Det kan man læse på CSR.dk.

Over 100 forskellige forretningsforbindelser kom forbi – og samtidig fik de mulighed for at høre mere om BEWISynbras visioner inden for genanvendelse og cirkulær økonomi.

Det er en – desværre vedholdende – myte, at EPS ikke er genanvendeligt. Den myte ville vi gerne imødegå, for EPS er 100% genanvendeligt, hvilket er en af årsagerne til, at BEWISynbra internationalt har lanceret en særskilt enhed. BEWiSynbra Circular, med fokus på netop genanvendelse og cirkulær økonomi. Vi har lanceret et ambitiøst mål om at recirkuler forventer, 60.000 tons EPS pr. år på den mellemlange bane,” forklarer Karl Erik Olesen, administrerende direktør i BEWISynbra Danmark til CSR.dk.

Læs mere om BEWISynbras nye forretningsområde: BEWISynbra Circular.