Sundolitt gør Grøn Standard endnu grønnere

Sundolitt Danmark skærer hele 30 % af CO2-udledningen ved strømforbruget. Alt fra produktion til administration bliver nu forsynet med grøn strøm fra vindmøller.

Del:

I samme øjeblik som danskerne sprang ind i år 2021, skiftede Sundolitt Danmark til grøn strøm. Det betyder, at produktionen af bæredygtig isolering nu også i sig selv får så grøn energi som muligt.

Det er især Sundolitts arbejde med den beton- og stålbesparende produktserie Grøn Standard, der har givet anledning til at se på interne muligheder for at lette klimaaftrykket yderligere.

Sundolitts Grøn Standard-produkter er almindeligt brugt i byggerier, der skal overholde de strengeste standarder inden for bæredygtighed. Men for Sundolitt er det ikke nok, at produkterne i sig selv gør bygninger grønnere.

“Det stopper ikke her. Vi vil gøre det endnu bedre, så vi kan bidrage mest muligt til vores fælles mål om at sænke udledningen af CO2. Derfor er vi nu for alvor i gang med at se indad og optimere, hvor det kan lade sig gøre,” siger Henrik Vasylyeva, administrerende direktør for Sundolitt Danmark.

Sundolitt arbejder på at nå flere milepæle i det kommende halvår. I stedet for at melde store målsætninger ud på forhånd, vil resultaterne blive offentliggjort i takt med, at de er blevet til virkelighed.

Se nyheden her.