Byg et nyt hus af EPS på tre dage

Del:

“Nyt byggesystem i Danmark. Blokke af EPS sættes sammen,” sådan skriver Bolius idag.

Her kan man desuden læse:

Smart at beton er gemt væk

Fagredaktør i Bolius, Susie Frederiksen, kender ikke fordele og ulemper ved den nye hustype til bunds.

– Men det smarte er, at betonen er gemt væk, for det er der mange, der ikke gider at se på. Huset er velisoleret og meget stabilt, fordi betonen er med til at holde det sammen. Det er også sjovt med noget nytænkning omkring isoleringen, så det ikke altid er det samme, mener Susie Frederiksen.
To millioner kr. for 210 kvadratmeter

Det første Iso-Byg-hus står færdigt i Sønderborg. Andre er ved at blive opført i Herlev, Odense, Sorring, Herning og Randers (2). Målet er 10 huse i år og 20-30 til næste år.

Ifølge Ulrik Andersen har huset i Herning, der er på 210 kvadratmeter, kostet to millioner kr. inklusive carport. Det ene hus i Randers står til 2,3 millioner kr. for 180 kvadratmeter inklusive carport.” Ulrik Andersen er indehaver af Isobyg, som har bygget huset.