Stor interesse for EPS-vidensbank

Screenshot af EPS-airpop

EPS-branchens nye hjemmeside har oplevet stor interesse siden lanceringen for knap 14 dage siden.

Del:

For 14 dage siden lancerede EPS-branchen en ny hjemmeside, som skulle være vidensbank inden for EPS-området.

– Der har været stor interesse for den nye vidensbank. I hvert fald nĂĄr man sammenligner med det udgangspunkt, som vi havde, fortæller Chresten Heide-Anderson, projektchef i EPS-branchen.

– I løbet af de sidste 14 dage har vi haft mere end 13 gange sĂĄ mange besøgende, som vi normalt har haft i løbet af en mĂĄned. Og samtidig er tilmeldingen til vores nyhedsbrev stedet med over 40%, uddyber Chresten Heide-Anderson.

Den ny hjemmeside har gjort det nemmere at udgive nye artikler om EPS, som har haft en bredere interesse. Blandt andet har EPS-branchen omtalt en pantløsning på istønder af EPS, som Sjællandske Medier fandt interessant.

Også mediernes opmærksomhed

Stigningen i antallet af besøgende og tilmeldte til nyhedsbrevet skyldes formentligt, at der også har været stor interesse for den nye hjemmeside fra mediernes side, vurderer Chresten Heide-Anderson.

– Hjemmesiden har fĂĄet en del omtale i de teknologi- og plastorienterede medier, sĂĄvel som dem som har fokus pĂĄ emballage og byggeri. Det kan naturligvis forklare, at en del flere har besøgt siden, uddyber projektchefen.

Artikler om hjemmesiden