Medieomtale af EPS i januar

EPS isolering var primært i fokus, når EPS-branchen og dens medlemmer blev omtalt i medierne i januar måned. Men naturligvis var endnu genanvendelse også en del af omtalen. Du får overblikket her.

Del:

27. januar offentliggjorde Det Stående byggepanel, at EPS-branchen  tilknyttes arbejdet.

Stående Byggepanel er glade for at byde EPS-branchen velkommen i et fremtidig samarbejde om videndeling med relation til deres produktområder.”

24. januar skrev SlangerupOnline, at Rasmus Stoklund besøgte Sundolitt.

Sundolitt i Slangerup nær Frederikssund fik 20. januar 2020 besøg af det lokale folketingsmedlem Raskmus Stoklund fra Socialdemokratiet til en snak om, hvordan fremtidens produktionsarbejdspladser sikres i den grønne omstilling.

24. januar skrev Teknovation om Rasmus Stoklunds besøgt hos Sundolitt.

Det er altid interessant at besøge lokale produktionsarbejdspladser. Særlig når deres løsninger kan være med til både at fremme produktiviteten i for eksempel byggeriet og samtidig sætte skub i den grønne omstilling,” fastslår Rasmus Stoklund.

24. januar dækkes også plast.dk besøget af Rasmus Stoklund.

Formålet med besøget var bl.a. at give Rasmus Stoklund et indblik i, hvordan danske EPS-virksomheder kan bidrage til den grønne omstilling samtidig med, at produktionsarbejdspladser fastholdes. Her spiller øget genanvendelse af EPS i kommunerne blandt andet ind, da arbejdspladser kan fastholdes og udvikles i forbindelse med, at EPS bliver en stadig større del af den cirkulære økonomi.

14. januar blev det offentliggjort, at BEWi Styrolit er indstillet til byggeriets klimapris.

Det skrev bl.a. Licitationen, BygTek og Idag om.

14. januar skrev Plastforum, at også Lemvig begynder at genanvende EPS.

Et anlæg til Lemvig og et til Harboøre. Det er den aftale, som genanvendelsesvirksomheden EPS-recycle har landet med affaldshåndteringsselskabet Novi4S, der har hjemme i Holstebro.