Medieomtale af EPS i april

Fokus for langt de fleste medier har været Corona i april måned. Men der har også været plads til historier om EPS i løbet af måneden. Du får overblikket her.

Del:

30. april skrev Plast.dk: “BEWiSynbra Denmark A/S i coronatid: Vi tilpasser os dagligt“.

For virksomheden BEWiSynbra Denmark A/S er hverdagen i coronakrisen præget af et stort behov for daglig fleksibilitet. CEO i BEWiSynbra Denmark A/S Karl Erik Olesen, fortæller om de største interne forandringer og udfordringer i lyset af corona.

24. april skrev Magasinet Plast: “De vil spare byggeriet for CO2″.

Sundolitt lancerer klimafundamentet ‘ Grøn Standard’. Artiklen er i sektion 1 (1. Sektion) Side 39 .

21. april skrev InPak, at EPS-branchen fejrede omsætningsrekord ved årsmøde

Det var en veloplagt EPS-branche, der mødtes til årsmøde torsdags den 5. marts i Taastrup. Branchen kunne fejre, at en række rekorder blev slået. Blandt andet er mængden af indkøbt EPS-råvarer steget med fire procent til det højeste niveau nogensinde, og samtidig kunne branchen også glæde sig over, at den nu repræsenterer hele EPS-værdikæden. Artiklen er i sektion 1, side 22.

16. april skrev Mester & Svend om “omsætningsrekord i EPS-branchen”

I starten af marts mødtes EPS-branchen til årsmøde, og her kunne den fejre en række rekorder – bl. a. er mængden af indkøbt EPS-råvarer steget med fire procent til det højeste niveau nogensinde. 1. sektion, side 26

6. april skrev Plastfokus; Byg huset på fundament af EPS.

Normalt består et husfundament af beton, men der er faktisk alternativer. Et af dem kommer fra Sundolitt, der lancerer klimafundamentet ”Grøn Standard”.
Grøn Standard erstatter en stor del af den beton og det stål, som bruges i de fleste nye huse med rent isoleringsmateriale, og fordi fundamenterne primært består af luft, er de lette at transportere og flytte rundt med på byggepladsen ved håndkraft. Det giver en lavere udledning af både CO2- og NOx-gasser.