Medieomtale af EPS i maj

Fokus for langt de fleste medier har været Corona i maj måned. Men der har også været plads til historier om EPS i løbet af måneden. Du får overblikket her.

Del:

28. maj skrev Christina Busk (miljøpolitisk chef i Plastindustrien) indlæg hos Waste Tech om plastemballage under overskriften: “Plastemballage skal sorteres med formålet om cirkularitet.”

I faktaboksen kunne bl.a. læses: “EPS kan: Genanvendes cirkulært fra nonfood til non-food, hvis det indsamles seperat – eksempelvis i de eksisterende indsamlingsordninger for EPS på genbrugspladserne Genanvendes spiralt fra food til non-food, hvis det indsamles seperat – eksempelvis i de eksisterende indssamlingsordninger på genbrugspladserne.

26. maj skrev  Lokalavisen Aarhus Syd: “Udsatte skal tage skraldet for byggeriet

Lokalavisen Aarhus Syd 26. maj 2020 Sektion 1 (1. Sektion) Side 14 .

Den socialøkonomiske virksomhed LitterGo har fået støtte til indsamling af affald fra byggeriet, herunder bl.a. EPS.

14. maj bragte Politikens Miljø og Klima: “Politikerne blev forført til forbud mod flamingokopper”

EU’s forbud mod flamingokopper var en hurtig beslutning baseret på fejlagtig information, skriver Chresten Heide-Andersen, projektchef, EPS-branchen, i dette debatindlæg.

Efterfølgende bragte også AltomTeknik indlægget.

Diverse maj, at EPS-recycles genanvendelsesvirksomhed konkurs

Genanvendelsesvirksomheden EPS-recycle gik konkurs med gennavvendelsesdelen af virksomheden. Det er har flere virksomheder omtalt. Det fremgår af de forskellige artikler, at der fortsat er en fremtid for genanvendelse af EPS.