Medieomtale i marts

Masser af presseomtale af EPS, også kendt som Flamingo, i marts måned. Fokus var på EPS-branchens årsmøde og en række nyheder om genanvendelse af EPS. Få det komplette overblik her.

Del:

22. marts skrev Bygge- & Anlægsavisen Grå EPS bidrager til vækst i EPS-branchen

“Det var en særdeles tilfreds EPS-branche, der loggede på til årsmødet torsdag d. 11 marts 2021. For selvom det ikke var muligt at mødes fysisk, så kunne branchen fejre, at den var kommet endog meget positivt igennem 2020. Der blev faktisk igen slået omsætningsrekord med en vækst på ca. 6%.” (Sektion 2 (BYGGEMATERIALER & LØSNINGER) Side 26 )

22. marts skrev Bygge- & Anlægsavisen Drænplader sikrer kældre mod kulde og fugt

“Autocentralen, et moderne bilhus i Horsens på 6.000 m2, sikres mod kulde og fugt med løsninger fra Sundolitt. Løsningen kombinerer både dræn og isolering og er derfor oplagt til kælderløsninger.”
Sektion 2 (BYGGEMATERIALER & LØSNINGER) Side 8

15. marts skrev Dagensbyggeri.dk Grå EPS er branchens vækstmotor

“Plasticmaterialet bruges i stigende grad til isolering efter man er lykkes med at udvikle tyndere alternativer. Grå EPS, som også kendes i udgaven Flamingo, er i den grad blevet accepteret af byggebranchen, som et godt isolerings-alternativ.”

15. marts skrev Fødevarefokus.dk EPS-branchen vækster midt i corona

“Under årsmødet for EPS-branchen, kunne parterne konstatere en generel omsætningsstigning på cirka 6 %. Årsagen hertil skal blandt andet findes i den øgede onlinehandel.

15. marts skrev Bygtek.dk Grå EPS bidrager til vækst i branchen

“EPS-branchen kunne på sit årsmøde konstatere, at den er kommet godt igennem Corona med en omsætningsstigning på ca. 6 %. Den grå EPS, som isolerer 20 % bedre end den hvide,”

12. marts skrev Byggeplads.dk Grå EPS bidrager til vækst i EPS-branchen

Den 11. marts afholdt EPS-branchen årsmøde. Mødet havde fokus på øget genanvendelse af EPS fra byggeriet, og havde gæsteoplæg fra bl.a. Miljøstyrelsen.

11. marts skrev Packmarkedet EPS-branchen ser optimistisk på fremtiden

Den 11. marts afholdt EPS-branchen årsmøde. Mødet var præget af optimisme, da branchen kunne konstatere, at den var kommet godt igennem Corona med en omsætningsstigning på ca. 6%

4. marts skrev Byggematerialer.dk Sundolitt isolering og drænplader sikrer kældre mod kulde og fugt

Autocentralen Horsens’ moderne bilhus på 6.000 m2 sikres mod kulde og fugt med løsninger fra Sundolitt.

2. marts skrev Ctwatch.dk: Containerudvikler vil gøre flamingoaffald til en rentabel genanvendelsesforretning

Flamingokasser og andet beskidt isoleringsmateriale af polystyren havner ofte til forbrænding på genbrugspladsen, men det vil containerudvikleren Shark Compactors råde bod på

2. marts skrev Plast Panorama; “Genanvendt EPS bliver til formstøbte byggematerialer”

Bewi har med succes gennemført produktion af formstøbte byggematerialer fremstillet af 100 procent genanvendt ekspanderet polystyren (EPS). Forsøgene blev udført på virksomhedens produktionsanlæg på Frøya i Norge -hvor koncernen startede sin første produktion i 1980.” Plast Panorama 2. marts 2021 Sektion 1 Side 6,