Medieomtale i april

I April var der masser af omtale af EPS, også kendt som Flamingo. Blandt andet sikrede en storm i Texas, at det blev klart for alle i byggeriet, hvor vigtig en del af byggeriet EPS er.

Del:

12. april skrev Dagens Byggeri: EPS er ikke bare EPS

Sammen med Danske ByggeCentre havde EPS-branchen udarbejdet et fællesskriv vedr. valg af EPS-isolering.

Ekspanderet polystyren er et effektivt og hyppigt anvendtisoleringsmateriale, som i byggeriet kan anvendes til hele konstruktionens klimaskærm. Men EPS er ikke bare EPS.

 

12. april skrev Lager & TransportEPS-branchen ser optimistisk på fremtiden

2 sider
Den 11. marts afholdt EPS-branchen årsmøde. Mødet var præget af optimisme, da branchen kunne konstatere, at den var kommet godt igennem corona med en omsætningsstigning på ca. 6 %. Sektion 1 Side 46

8. april skrev Plastforum: Hylderne er støvsuget for flamingo-isolering: Producenter kan ikke følge med

Kort fortalt har flere af verdens største producenter af kemikaliet styren, som efter bearbejdning indgår i EPS-produktionen, lukket fabrikker og deklarereret force majeures.

Lukninger skyldes dels coronapandemien, dels en februar-snestom og ugelange strømafbrydelser i Texas, hvor flere af verdens største styren-producenter holder til, har mediet Wall Street Journal beskrevet.

En lang række medier omtalte udfordringer med leverance. Denne fra Plastforum er en af disse.

 

6. april skrev Folketidende.dk: Brand i Jylland giver travlhed på Lolland

“19. marts blev flamingoproducenten Bewis fabrik i Hobro – Bewi Flamingo – ramt af en voldsom brand, og det giver virksomheden problemer. Her godt to uger efter er det lykkedes at få en del af produktionen i gang igen, men Bewis fabrik i Holeby – Bewi Styropack – skal nu aflaste den jyske fabrik.”  Læs mere.