Medieomtale i maj

Medieomtalen i maj havde i høj grad fokus på leveranceudfordringer for hele plast- og byggeindustrien. Få overblikket her.

Del:

27. Maj skrev JV.dk: Stabilt: Sundolitt A/S i Billund holdt fast i overskuddet

Overskuddet er blevet større i det seneste år i virksomheden Sundolitt A/S i Billund. Det fremgår af det seneste regnskab for 2020, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. 

17. maj skrev Plastforum: Brandhærget fabrik rejser sig: – Jeg er vanvittig stolt af vores medarbejdere

Karl Erik Olesen, adm. direktør for BEWI Denmark A/S er stolt over sine medarbejdere og at det er lykkedes så hurtigt at få gang i produktionen efter branden i marts.

Historien var også dækket af Nordjyske Stiftstidende Himmerland 10. maj 2021, Sektion 1 Side 2.

Maj Flere medier skrev: EPS-producenter kan slet ikke følge med

Der er udsolgt eller månedlange ventetider på isoleringsmaterialet. Situationen ventes først normaliseret efter sommeren. Temaet var bl.a. dækket i Jyllands-Posten, MesterTidende og en række lokal aviser. Flere medier dækkede i den forbindelse den fælles udmelding om EPS fra EPS-branchen og Danske Byggecentre.

5. maj skrev MidtFynsPosten: Fejlsortering er dyrt for genbruget

En af de hyppige fejl er flamingo i papkasser. Man har købt et nyt apparat og skal af med emballagen. Så ryger papkassen med flamingo og måske noget plast ned i papcontaineren, og det er ikke godt.” Faaborg-Midtfyn er en af de kommuner, som ikke har separat indsamling af EPS-affald – og det leder altså til ekstra omkostninger, da borgerne fejlsorterer EPS, når det ikke indsamles, som sin egen fraktion.

EPS-branchens projektchef har naturligvis været i dialog med kommunen vedr. indsamling af EPS på genbrugspladserne, som det eks. sker i Odense.