Medieomtale i august

Medieomtalen i august omhandlede flere forskellige temaer, få overblikket her.

Del:

26. august skrev AltomTeknik.dk: Arkitektens bæredygtige drøm lukkede lyset ind

I Smørum gav valg af Sundolitt Grøn Standard fundament Arkitekt MAA Martin Kallesø helt nye arkitektoniske muligheder for at skabe et unikt og moderne bæredygtigt enfamiliehus, der samtidig er en moderne fortolkning af de omkringliggende gårde.

 

27. august skrev JydskeVestkysten: Nu vil Isse også på genbrugsplads: Rejsegilde på byggeri til 60 millioner kroner

Når borgerne efter nytår skal til Knavvej, bliver de mødt af flere nye ting. Blandt andet bliver det lettere at komme af med genbruget og der bliver døgnåbent.

Ud over det, så kan vi sortere endnu mere. Eksempelvis får vi en flamingopresse, så flamingo kan blive genanvendt, og vi får et værksted, hvor ting kan blive repareret. Vi fastholder, at de humanitære foreninger stadig kan få ting, og vi får direkte bytte, siger driftsleder Conny Barsballe fra Provas.

Artiklen blev også bragt i den trykte avis.

 

27. august skrev Plastforum.dk: Bewi Cellpack er nu en realitet – opkøb er supplement til primære plastprodukter

– EPS og EPP er naturligvis fortsat vore primære produkter. Disse materialer har nogle andre typer egenskaber og fordele, som er helt tydelige og værdiskabende i henhold til emballage og isolering. Derudover er materialet jo 98 procent luft og to procent råvare, ligesom det er 100 procent genanvendeligt – og på vores circular-fabrik i Thisted gør vi jo netop meget ud af at indsamle, komprimere og recirkulere vores produkter, siger den adm.direktør.

 

Derudover

Er der fortsat enkelte artikler om priser på byggematerialer, hvor EPS benyttes som eksempel.