Medieomtale i marts

Der var særligt fokus på EPS-branchens årsmøde i medierne i marts, men samtidig også på virksomhedsbesøg hos vores medlemmer. Her fik vi bl.a. besøg af Isabella Arendt fra Kristendemokraterne og af Pernille Weiss fra de konservative.

Del:

30. marts skrev AltomTeknik, at ”Sundolitt fik besøg fra EU med fokus på affald og genanvendelse”

“Hvordan sikrer vi, at genanvendelige materialer faktisk bliver genanvendt? Det var omdrejningspunktet, da europaparlamentarikeren Pernille Weiss mandag (28.3.2022) var på besøg hos EPS-producenten Sundolitt i Billund.”

 

17.-22. marts skrev en række medier om EPS-branchens årsmøde under overskriften: EPS-BRANCHEN ER KOMMET STÆRKT IGENNEM CORONAEN

Den danske EPS-branche er kommet godt igennem Coronaen, således har branchen kunnet konstatere, at der i de forgangne er stadig større efterspørgsel på EPS, også kendt som Flamingo. Således har der været en vækst i mængden af importeret EPS-råvare på over 2% siden sidste år. Væksten er reelt væsentligt højere, da der sker stadig større optag af genanvendt indhold og fortsat sker et skifte fra hvid EPS til grå EPS indenfor byggeriet. Dermed er væksten i solgt EPS langt større.

Bl.a. hos Dagens Byggeri, Plastforum.dk, Bygge- og Anlægsavisen, m.fl.

 

1. marts kunne man læse hos MaskinTeknik, at “Lokalt politikerbesøg hos Jackon sætter fokus på den grønne omstilling.”

I tirsdags fik Jackon besøg af Kristendemokraternes byrådsmedlem i Hedensted Kommune, Birgit Jakobsen sammen med formand, Isabella Arendt.