Foldbar EPS-emballage på K-messe 2019

Foldbar emballage af EPS illustreres af ICEE

Hos ICEE kunne man se den foldbare EPS-emballage illustreret. Det australske selskab har udviklet en løsning, som gør det muligt at folde EPS-kasser på samme måde som eks. pap. Det sparer plads. Vi har set nærmere løsningen.

Del:

EPS-kasser støbes typisk i den færdige form, men det australske selskab ICEE har udviklet en metode, som gør det muligt at folde EPS-emballager fuldstændig som kasser af pap eller andre tilsvarende materialer. Vi besøgte deres stand på K-messen.

Det er naturligvis smart, at man kan folde kasserne, men det vigtigste er trods alt de tekniske egenskaber, såsom trykstyrke, isoleringsevene, mv. Og ifølge selskabet påvirkes de tekniske egenskaber ikke. Foldbare EPS-kasser sikrer således fortsat kølekæden og er dermed ideelle til EPS-fødevareemballage. Metoden kræver en licens fra ICEE.

En søgning på nettet viser, at der eksisterer andre producenter, som har løsninger, der minder om denne. Vi optog en video, som demonstrerede løsningen.

Galleri fra standen