EPS-branchens UIA-eventprogram i Plastic Pavilion på Gammel Strand

Under UIA kongressen inviterer vi til en række arrangementer i Plastic Pavilion på Gammel Strand. Plastindustrien arrangerer en lang række events, og EPS-branchen deltager ved nogle af disse. Få et fuldt overblik over arrangementskalenderen her.

Del:

Under UIA Word Congress of Architects den 2.-6. juli, som pavillonen er en del af, stiller vi skarpt på plastens rolle i fremtidens byggeri i Plastic Pavilion på Gammel Strand, som vil danne ramme om en række forskellige arrangementer den kommende periode: debatter, morgenmøder, frokost-events, aftenreceptioner og meget mere.

I kongresperioden vil hele hovedstaden være fuld af fagfolk og interessenter fra byggeriet – arkitekter, designere, byplanlæggere, politikere, forskere, studerende, NGO’er mv. Vi har planlagt en række arrangementer i pavillonen under UIA, som afholdes på engelsk for at inkludere det internationale publikum. Se det fulde eventprogram på plasticpavilion.com/events.

Åbningsreception: Husk at tilmelde dig åbningen af Plastic Pavilion onsdag den 21. juni kl. 10-13, hvor vi indvier pavillonen til en festlig reception for alle interesserede.

 

Tilmelding til alle arrangementer sker via Plastic Pavillons hjemmeside (link i titler nedenfor).

 

UIA-arrangementer

 

EPS-branchen deltager i arrangement:

5. juli kl. 11.00. How do we Measure Sustainability in the Construction Sector?

Oplæg og efterfølgende debat om, hvordan man bedst måler på bæredygtighed i byggeriet og sikrer en ensartet og fyldestgørende sammenligning og datagrundlag for at træffe de mest grønne beslutninger.

Panel: Indi de Graaf, Deloitte – Steffen Petersen, Aarhus Universitet – Chresten Heide-Anderson, EPS-branchen/EUMEPS.

 

EPS-branchen står for to arrangementer om cirkulær økonomi:

5. juli kl. 14.00. Lancering af EPS Hvidbog

EPS-branchens projektchef har skrevet en hvidbog om EPS i den cirkulære økonomi. Hvidbogen præsenteres og lanceres. Læs mere her.

Tilmelding sker her.

 

5. juli kl. 15.00. Launch of EPS Cycle – a Pan-European Recycling System for EPS in the construction and packaging industry

Lancering af pan-europæisk tilbagetagningsordning for EPS. Lanceret af EPS-branchen, IVH (Tyskland) og Stybenex (Holland).

 

Sammen med Modern Building Alliance og PUR-setionen

5. juli kl. 16.30. Talk: Construction – Plastics Compatibility with Fire Safety

Oplæg om brandsikkerhed og plast og info om Modern Building Alliance’s framework, som medlemslandene kan bruge, når de overvejer deres lovgivningsmæssige tilgang til bygningers brandsikkerhed.

6. juli kl. 8.00. The Need for a Holistic Approach to Fire Safety

Morgenmøde med foredrag om behovet for en helhedsorienteret tilgang til brandsikkerhed i moderne bygninger v. brandsikkerhedsekspert fra Modern Building Alliance, Franklyn Okwara.

 

Se Plastindustriens hjemmeside for overblik over alle arrangementerne.